Yangın Kapısı İmalatı İstanbul

Wiki Article

Birinci sınıf malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini esenlayacak ve gerektiğinde müdahale ekiplerinin bu yoldan binaya duhuline yardımcı olacaktır.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı haza esenlayacak şekilde hulliyatlması gereken parkeçe.

Merdivenin enliliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

Gayrı bir anlatımla yangın holüne açılan kapıda, yangın holüne girerken menteşe sağlamda ise sağ kanat, solda ise sol kanat kapı olarak adlandırılır.​

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın veya başka bir müstacel durumda hızlı ve hafif bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Birincil amacı yangının yayılmasını durdurmak değildir (fakat bazı yangın çıkış bapları her ikisini bile yapacak şekilde mutasavvertır).

Yangın kapısı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri bağırsakermektedir.

Otomatik kapatıcılar: Yangın bapsı kapatıcılarımız, kullanılmadıkları zamanlarda bapları kapalı konumda tutarak yangın ve yamanın yayılmasını önleyen tutarlı ve kendiliğinden bir kapanma mekanizmasını garanti eder. 

Bir dahaki sefere değerlendirme yaptığımda kullanılmak üzere hamleı, e-posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istek edilen binada imal edip, montaj ve tamir süreçlerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de boyun kızılıyoruz.

Yangın bapsı montajı silme profesyonel şekilde gestaltlması müstelzim ve imalatta dört başı mamur şekilde ortaya çıhun üründe suç yapılmaması müstelzim bir emeklemdir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; alelumum endüstriyel tesislerde iki farklı yangın kapısı meydanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu kurmak için kullanılmaktadırlar.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; ön adetsı 4’ü geçmeyen ve oturum fakatçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında yapı taşı olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim gestaltlar şöyle Yangın Kapısı Fiyatları sıralanmaktadır:

Binaların binasına yakışır kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı yapısı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların elan geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi veya manevi zayiatı minimuma indirir evet Yangın Çıkış Kapısı da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Report this wiki page